En aquesta entrada vos aniré afegint pàgines d'interés per interpretar i comprendre millor l'etiquetatge dels diferents productes bé siguen vegetals, carn o peix. PEr ara podeu anar mirant aquests documents:
Guia de FACUA sobre l'etiquetatge i la traçabilitat de la carn
Sobre l'etiquetatge del peix:
Guia de la UE sobre l'etiquetatge dels productes de pesca i aqüicultura
Bloc de geografia i curiositats geogràfiques per a alumnes i professorat de secundària i batxillerat.
Què inapropiat anomenar Terra a aquest planeta, quan és evident que hauria d'anomenar-se Oceà!
Arthur C. Clark, escritor britànic de ciència-ficció (1917-2008)
dimarts, 12 de gener del 2016
Origen, traçabilitat i etiquetatge dels productes
Etiquetes de comentaris:
3r ESO,
ABP,
activitats econòmiques,
etiquetatge,
materies primeres,
medi ambient,
traçabilitat
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!